Fuusiokeittiö

Anne's Vege syntyi rakkaudesta kasvisruokaan ja siitä ideasta, että kasvisten lisääminen lautaselle on kiistatta terveysteko.


Edellisessä ammatissani toimittajana ja valokuvaajana matkustin paljon, ja eri maiden ja maanosien ruokakulttuurit tulivat minulle tutuiksi. Nämä matkat ovatkin inspiroineet minua ravintolani reseptiikkaa kehitellessä.


Anne's Vegen fuusiokeittiössä on herkullisia kasvisruokia mm Thaimaasta, Intiasta, Lähi-Idästä, Koreasta, Vietnamista ja Italiasta. Suomalaista kotiruokaa on myös listoilla.

Viikon vegaanibuffet

Anne's Vegen buffet on tarjolla aamupäivästä iltaan asti! Koko tarjontamme on täysin vegaanista ja gluteenitonta!

Viikon kylmät

 

Viikko 28

Perunasalaatti mung-pavuilla ja tuoreella kyntelillä

Retikkaslaw vegemajoneesilla

Punajuurisalaatti omenalla ja piparjuurella

Marinoitu vihersalaatti lehtikaalilla ja vesimelonilla

Borlottitahna lähi-idän maustein

HUOM! Buffet-tarjoilu on väliaikaisesti poissa käytöstä. Annokset tarjoillaan valmiiksi koottuina Take Away -astioissa.

Päivän lämmin ruoka lisätään astiaan vasta oston yhteydessä. 

Annoksia on tarjolla norm. kokoa (10,50€) sekä isompaa (13€).

Noutoannoksia ei tarvitse varata etukäteen. Kotiinkuljetukset toistaiseksi tauolla, kiitos tilanneille! <3

Viikon pääruoat

 

Viikko 28

MA 

Etelä-ranskalainen vihannes-papupata

TI - KE

Stroganoff & juuresmuusi


TO - PE

Keltainen Thai-curry kookoskermalla

 


VegeVege

Blogin kirjoittaja on entinen toimittaja/valokuvaaja ja nykyinen ravintoloitsija Espoon Ainoassa sijaitsevassa kasvisravintolassa.

Puhdasta ruokaa

Keittiössämme ei käytetä mitään lisäaineita, gluteenia tai valkoista sokeria. Kaikki ruoka on kokonaan keittiössämme valmistettua ja myös vegaania. Käytämme saatavuuden mukaan luomua ja biodynaamisia raaka-aineita.

Menumme vaihtuu viikoittain.

 

Ruoka punnitaan

Annoksen hinta määräytyy painon mukaan. Asiakkailta jäävä hävikki on ravintolassamme lähes nolla. Buffetin take away-astiat ovat biohajoavaa sokeriruokojätettä ja kannet 80 % kierrätysmuovia. Ruokaa myydään mukaan myös omiin astioihin.

SUOSIKKI
RAAKA-AINEITA

Terveysvaikutteiset ja laadukkaat raaka-aineet ovat keittiössämme päivittäisessä käytössä: Oliiviöljy, valkosipuli, inkivääri, kurkuma, kookosöljy ja raffinoimaton Atlantin merisuola.

Buffet 24,90 e/kg
Keitto 9.00 e
Keitto buffetin kanssa 6,00 e

Take Away -10 %

Vakituinen henkilökunta

Anne<br>Saarenoja

Anne
Saarenoja

ravintoloitsija, toimittaja/valokuvaaja

Niko Bredbacka

Niko Bredbacka

 
kokki

Amos Saarenoja

Amos Saarenoja

 

Sirkku<br>Pilvi

Sirkku
Pilvi

apulaiskokki (kauppatieteiden maisteri)

"Kunpa tulisi syötyä aina näin."
Helsingin Sanomat, Nyt -liite

Anne's Vegen sijainti

Löydät
meidät Tapiolasta

Kauppakeskus Ainoa
2. kerros
(Hissi Ainoa Kirjokansi)
Tapionaukio 4
02100 Espoo


info@annesvege.fi
044 2446281

Anne's Vege
 
Best takeaway food in Espoo
on Restaurant Guru 2020

Olemme
avoinna

Aukioloajat toistaiseksi

ma-pe 11.00-18.00

(Juhannusaattona suljettu)
la toistaiseksi suljettu
su suljettu

Poikkeuksellisista aukioloajoista
tiedotamme myös Facebook-sivullamme!

©2020 Anne's Vege. All rights reserved. Web design by ARRdesigns