Fuusiokeittiö

Anne's Vege syntyi rakkaudesta kasvisruokaan ja siitä ideasta, että kasvisten lisääminen lautaselle on kiistatta terveysteko.


Edellisessä ammatissani toimittajana ja valokuvaajana matkustin paljon, ja eri maiden ja maanosien ruokakulttuurit tulivat minulle tutuiksi. Nämä matkat ovatkin inspiroineet minua ravintolani reseptiikkaa kehitellessä.


Anne's Vegen fuusiokeittiössä on herkullisia kasvisruokia mm Thaimaasta, Intiasta, Lähi-Idästä, Koreasta, Vietnamista ja Italiasta. Suomalaista kotiruokaa on myös listoilla.

Tähän tulee 1.4. alkaen Anne's Vegen viikoittain vaihtuva ruokalista.

Puhdasta ruokaa

Keittiössämme ei käytetä mitään lisäaineita, gluteenia tai valkoista sokeria. Kaikki ruoka on kokonaan keittiössämme valmistettua ja myös vegaania. Käytämme saatavuuden mukaan luomua ja biodynaamisia raaka-aineita.

Menumme vaihtuu viikoittain.

 

Ruoka punnitaan

Annoksen hinta määräytyy painon mukaan. Asiakkailta jäävä hävikki on ravintolassamme lähes nolla. Buffetin take away-astiat ovat biohajoavaa sokeriruokojätettä ja kannet 80 % kierrätysmuovia. Ruokaa myydään mukaan myös omiin astioihin.

SUOSIKKI
RAAKA-AINEITA

Terveysvaikutteiset ja laadukkaat raaka-aineet ovat keittiössämme päivittäisessä käytössä: Oliiviöljy, valkosipuli, inkivääri, kurkuma, kookosöljy ja raffinoimaton Atlantin merisuola.

Buffet 24,90 e/kg
Keitto 9.00 e
Keitto buffetin kanssa 6,00 e

Take Away -10 %

Vakituinen henkilökunta

Anne Saarenoja

Anne Saarenoja

ravintoloitsija, toimittaja/valokuvaaja

Niko Bredbacka

Niko Bredbacka

kokki

Amos Saarenoja

Amos Saarenoja

Yo 2019, harjoittelija

"Kunpa tulisi syötyä aina näin."
Helsingin Sanomat, Nyt -liite

Anne's Vegen sijainti

Löydät
meidät Tapiolasta

Kauppakeskus Ainoa
2. kerros
Tapionaukio 4
02100 Espoo


info@annesvege.fi
044 2446281

Olemme
avoinna

ma-pe 11.00-21.00
la 11.00-19.00
su suljettu

Poikkeuksellisista aukioloajoista
tiedotamme Facebook-sivullamme!

©2019 Anne's Vege. All rights reserved. Web design by ARRdesigns