Fuusiokeittiö

Anne's Vege syntyi rakkaudesta kasvisruokaan ja siitä ideasta, että kasvisten lisääminen lautaselle on kiistatta terveysteko.


Edellisessä ammatissani toimittajana ja valokuvaajana matkustin paljon, ja eri maiden ja maanosien ruokakulttuurit tulivat minulle tutuiksi. Nämä matkat ovatkin inspiroineet minua ravintolani reseptiikkaa kehitellessä.


Anne's Vegen fuusiokeittiössä on herkullisia kasvisruokia mm Thaimaasta, Intiasta, Lähi-Idästä, Koreasta, Vietnamista ja Italiasta. Suomalaista kotiruokaa on myös listoilla.

Viikon vegaanibuffet


Viikko 29

Kylmä buffet:

Marinoitu vihanneshakkelus melonilla 

Waldorfin salaatti

Tillipestoperunat

Kvinoa-tabbouleh

Punajuurta, punasipulia ja kaalia sinappikastikkeessa

Luomutofua chorba-marinadissa

Punajuurihummus

Lämmin buffet:

Ma  Ke

Kantarellikastike & juuresmuusi

To - La

Punainen thai-curry kurkumariisillä

Viikon keitot:

Ma-Ke

Tomaattikeitto

To-La

Linssikeitto sellerillä

Koko tarjontamme on täysin vegaanista ja gluteenitonta!

Puhdasta ruokaa

Keittiössämme ei käytetä mitään lisäaineita, gluteenia tai valkoista sokeria. Kaikki ruoka on kokonaan keittiössämme valmistettua ja myös vegaania. Käytämme saatavuuden mukaan luomua ja biodynaamisia raaka-aineita.

Menumme vaihtuu viikoittain.

 

Ruoka punnitaan

Annoksen hinta määräytyy painon mukaan. Asiakkailta jäävä hävikki on ravintolassamme lähes nolla. Buffetin take away-astiat ovat biohajoavaa sokeriruokojätettä ja kannet 80 % kierrätysmuovia. Ruokaa myydään mukaan myös omiin astioihin.

SUOSIKKI
RAAKA-AINEITA

Terveysvaikutteiset ja laadukkaat raaka-aineet ovat keittiössämme päivittäisessä käytössä: Oliiviöljy, valkosipuli, inkivääri, kurkuma, kookosöljy ja raffinoimaton Atlantin merisuola.

Buffet 24,90 e/kg
Keitto 9.00 e
Keitto buffetin kanssa 6,00 e

Take Away -10 %

Anne's Vegen suosittu

Vegaaninen catering

palvelee kesän juhlissa ja tapahtumissa. Kysy lisää tai pyydä tarjous saarenoja.anne@gmail.com tai 0505720891.

Vakituinen henkilökunta

Anne Saarenoja

Anne Saarenoja

ravintoloitsija, toimittaja/valokuvaaja

Niko Bredbacka

Niko Bredbacka

kokki

Amos Saarenoja

Amos Saarenoja

 

Ellen Saarenoja

Ellen Saarenoja

 

"Kunpa tulisi syötyä aina näin."
Helsingin Sanomat, Nyt -liite

Anne's Vegen sijainti

Löydät
meidät Tapiolasta

Kauppakeskus Ainoa
2. kerros
(Hissi Ainoa Kirjokansi)
Tapionaukio 4
02100 Espoo


info@annesvege.fi
044 2446281

Olemme
avoinna

ma-pe 11.00-21.00
la 11.00-19.00
su suljettu

Keittiö sulkeutuu puolituntia
ennen ravintolan sulkeutumista.

Poikkeuksellisista aukioloajoista
tiedotamme myös Facebook-sivullamme!

©2019 Anne's Vege. All rights reserved. Web design by ARRdesigns